szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Május 11-étől az agglomerációs vonalak közül a Solymárra, Nagykovácsiba, Remeteszőlősre és Pilisborosjenőre közlekedő járatokon is új járműparkkal veszi át az autóbuszos közösségi közlekedés szolgáltatási feladatait a Volánbusz a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére.

A BKV buszait vasárnaptól a MAN A21 Lion’s City típusú klimatizált, alacsonypadlós és környezetbarát autóbuszok váltják le, a menetrendek, a járatszámok és a tarifák továbbra is a meglévő fővárosi BKK-rendszerbe illeszkednek - írta a BKK a Facebookon.

A felszabaduló magaspadlós autóbuszoknak megfelelő számú öreg járműnek végleg búcsút intenek, az alacsonypadlós Mercedes járműveket pedig a 26-os, a 29-es és a 149-es vonalakra csoportosítják át. A BKK a Nagykovácsiba és Remeteszőlősre közlekedő 63-as és a Solymárra járó 64-es utolsó BKV-buszokról fotósorozatot is közzétett a Facebookon.

Ilyen volt..
©
.. és ilyen lesz.
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bagatell ügynek állította be Navalnijét a Kreml-szóvivő, de kilóg a lóláb

Bagatell ügynek állította be Navalnijét a Kreml-szóvivő, de kilóg a lóláb

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Meghalt Sas József

Meghalt Sas József