szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kórház belgyógyászati osztályáról tűnt el az idős asszony, lánya biztos volt benne, hogy nem kóborolt el. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a halálesetet.

"Biztos voltam benne, hogy nem szökött meg, csakis a kórházban lehet" – mondta a Velvetnek annak a 90 éves asszonynak a lánya, akit kedden a MÁV Kórházban holtan találtak. Egyelőre a lánya sem tudja, hogy miben hunyt el.

A zavart tudatállapotú asszony hétfő reggel tűnt el a belgyógyászati osztályról, a kórház rendészei álló nap keresték. A Facebookon is közzétették a fotóját, ekkor még élt a remény, hogy megtalálják Ilona nénit. Kedd reggel azonban azzal a rossz hírrel hívták fel a néni lányát, hogy édesanyját a kórház területén holtan találták.

©

A Honvédkórházhoz tartozó Podmaniczky utcai intézmény hivatalosan annyit közölt, hogy valóban eltűnt egy 90 éves nőbeteg, és amikor ezt észlelték, értesítették a rendőrséget.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az idős hölgy halálát. "A beteget a kórház területén belül életfunkciók nélküli állapotban találták meg. A kiérkező reanimációs csoport megkísérelte újraélesztését, amely sikertelen volt. Jelenleg közigazgatási eljárás keretében folytatódik a halál körülményeinek vizsgálata" – közölték hivatalosan.

Nem először fordul elő, hogy kórházból tűnik el beteg – írta a Bors Online. Január 22-én a Jahn Ferenc kórház pszi­chiátriai osztályáról tűnt el egy beteg, akit csak másnap délután találtak meg az udvaron – holtan.
 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem szállít Magyarországra az európai Amazon, a kiskereskedelmi különadó lehet az oka

Nem szállít Magyarországra az európai Amazon, a kiskereskedelmi különadó lehet az oka

Dunaferr: Az ukrán tulajdonos toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet

Dunaferr: Az ukrán tulajdonos toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet

Legyen óvatos, csalók új módszerrel próbálnak adatokat gyűjteni a magyaroktól

Legyen óvatos, csalók új módszerrel próbálnak adatokat gyűjteni a magyaroktól