szerző:
hvg.hu

Saját, régi emberét állítja az Origo Zrt. élére a Magyar Telekom: a médiacég dolgozóinak hétfőn délben jelentették be, hogy Temesi György lesz az új vezérigazgató. Elődje, Vaszily Miklós november 7-én távozott posztjáról.

Temesi György lesz az Origo Zrt. új vezérigazgatója – jelentették be a délre összehívott munkatársaknak a lap szerkesztőségében hétfőn. A hvg.hu úgy tudja, maga Christopher Mattheisen vezérigazgató jelentette be az új vezetőt, ahogy november 7-én ugyanígy közölte velük, hogy az eddigi vezérigazgató, Vaszily Miklós távozik. Belső forrásból származó információink szerint Temesi megbízatása 6 hónapra szól.

Az Origo honlapjára kikerült közlemény szerint Temesi közel 20 éve dolgozik a Magyar Telekomnál, illetve elődvállalatainál, „ahol széles körű menedzsment tapasztalatokat szerzett”. Mostani megbízását közvetlenül megelőzően senior tanácsadóként dolgozott a lakossági szolgáltatások területén, illetve hosszú évekig töltött be ugyanitt igazgatói pozíciót.

November 7-én jelentették be, hogy közös megegyezéssel november 6-i hatállyal távozik Vaszily Miklós, méghozzá egyidejűleg a Magyar Telekom Nyrt.-től Pataki Róbert üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettessel és Pukler Gábor, a Magyar Telekom Nyrt. innovációs és üzletfejlesztési igazgatójával.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!