szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Átadták a ugyan a migránsoknak nyitott első tranzitzóna zuhanyozóját a Keleti pályaudvarnál, de az még nem üzemel, zárva tartják - hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

A Keleti pályaudvarnál átadták azt a tranzitállomást, amelynek az lesz a szerepe, hogy a menekültek ne hagyják el a pályaudvar környékét és minél gyorsabban menjenek tovább a befogadóállomásokra. A zuhanyzót is átadták, de használni még nem lehet, egyelőre zárva van - közölte a TV2.

©

A zuhanyzót az átadáskor megmutatták az újságíróknak, miután viszont a tévéstábok elmentek, a Tények munkatársai visszamentek két szír menekülttel, akik azt mondták, napok óta arra vágynak, hogy ne egy mosdókagylóban kelljen mosakodniuk.

A zuhanyzó ekkorra már zárva volt, azt mondták, azért, mert még nem készült el teljesen, így a menekültek egyelőre nem tudják használni. A csatorna szerint azt nem tudták megmondani, mikortól fog működni és hogy miért adták át félkészen. Így egyelőre a gyerekek is csak a csapnál tudnak fürdeni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az európai repterek közel harmada csődbe mehet

Az európai repterek közel harmada csődbe mehet

Drogterjesztőket fogtak el Kiskunhalason

Drogterjesztőket fogtak el Kiskunhalason

Egy hajszál választja el a forintot a történelmi mélyponttól, és eddig az MNB sem tudott segíteni

Egy hajszál választja el a forintot a történelmi mélyponttól, és eddig az MNB sem tudott segíteni