szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Bors információi szerint kihűlés okozta a Győrből eltűnt egyetemista halálát. A 24 éves Rebeka holttestét a győrszentinványi kavicsbánya területén találták meg. Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget.

A fiatal lány január 25-én tűnt el. Győri otthonából vonattal ment Győrszentivánig, majd az állomástól elgyalogolt a 4-5 kilométerre lévő kavicsbányáig, leült és többé már el sem mozdult onnan – olvasható a lapban.

Szombaton délelőtt találták meg a holttestét. Az elsődleges vizsgálatok kizárták az ön- és idegenkezűséget, így a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

A rendőrség az eset körülményeiről nem ad tájékoztatást. A Bors úgy tudja: a lány halálát kihűlés okozta.

Azt nem tudni, miért ment Rebeka a kavicsbányához. A húga korábban még úgy nyilatkozott a Kisalföldnek: „Azóta a hétfő óta megállt az életünk. Nem tudunk továbblépni, a bizonytalanság mindannyiunkat felemészt. Én úgy képzelem, hogy él, valahol, talán nem egyedül, egyébként vágyta a magányt. Elő is fordult már, hogy kisebb időre elment, de egy napon belül, mire igazán aggódni kellett volna, visszajött.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump távozó “katonája” szerint a 3 megabites internet több mint jó, Kína pedig veszélyes

Trump távozó “katonája” szerint a 3 megabites internet több mint jó, Kína pedig veszélyes

OGYÉI-főigazgató: Itt nincs politika, szakmai munka folyik

OGYÉI-főigazgató: Itt nincs politika, szakmai munka folyik

Megvan, ki veheti meg az LG mobilgyártó részlegét

Megvan, ki veheti meg az LG mobilgyártó részlegét