szerző:
hvg.hu

A Klik most nem tartozik a tarnazsadányi iskolánál a szippantást végző cégnek, de azért beígérték az amúgy is rosszul kinéző mosdók felújítását.

Nem igaz, hogy tartozik a Klik a szippantós cégnek Tarnazsadányban – írja a Magyar Idők. A tarnazsadányi iskola ürülékkel elárasztott vizesblokkjáról készült kép bejárta az egész magyar médiát, a Heves megyei online lap ugyanis arról számolt be, hogy a szippantós cégnek már három havonta nem fizette ki a számlákat a Klik, ezért két hete nem mentek el szippantani.

A Magyar Idők pénteken viszont azt írta, ez nem igaz, a Klik azt közölte, hogy a tarnazsadányi iskola nem tartozik a szippantóscégnek, de az állapotok miatt azonnali jelentést kértek az intézménytől.

A Klik azt is közölte, hogy az elfogadhatatlan állapotok miatt új mosdókat fognak kialakítani. A felújításról már korábban is szó volt, a Klik ígéretei szerint már 2014 decemberében el kellett volna végezni a munkálatokat, de pénz hiányában ez nem történt meg. A Magyar Idők most azt írja, a kivitelezéssel kapcsolatos teendők már folyamatban vannak.

©
Szécsi Gyuláné, az iskola igazgató-helyettese a Heol.hu-nak utólag egyébként azt mondta, tényleg nincs tartozása a Kliknek a szippantós cég felé, ő egy tavalyi helyzetről beszélt korábban. A helyi szippantós cég képviselője szerint volt már olyan, hogy az iskola udvarán állt a szennyvíz a magas belvízszint miatt, ilyenkor sűrűbben szokott szippantani. A polgármester elmondása szerint az ÁNTSZ a megjelent cikkek után felmérte az iskola állapotát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!