szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kedd reggeli értekezleten bejelentette távozását a TV2 Tények című hírműsorának egyik alapembere, Kőrösi Gábor szerkesztő-műsorvezető – értesült a hvg.hu.

Újabb munkatárs távozik a TV2 Tények stábjából, a hvg.hu úgy tudja, a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor szerkesztő-műsorvezető.

Kőrösi Gábor
©

Úgy tudjuk, Kőrösi abszolút alapembernek számított a hírstábban, évtizedes múltja van a TV2-nél, az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként is dolgozott.

A Tények stábjából egyre többen távoznak azóta, hogy Andy Vajna révén kormányközeli kézben került a televízió, a csatorna hírigazgatójának posztjára pedig a fideszes körökkel jó viszonyt ápoló Kökény-Szalai Vivien került. Kökény-Szalai behozta a szerkesztőségbe a korábbi Hír TV-s Célpont-riportert, Kunfalvi Nórát, aki előbb Pukli István iskolaigazgatót, majd Juhász Péter belvárosi képviselőt lejárató anyagokat készített.

Hétfőn Szabó Tibor riporter jelentette be távozását, miután rávették főnökei, hogy próbáljon Juhász Péter kritikusainál puhatolózni, de a megkeresett forrása azzal utasította el a megkeresést, hogy az egész üzenetváltásukat kirakta a Facebookra. A 444.hu szerint ezt megelőzően Bihari Ádám riporter is bejelentette távozását.

A műsorvezetők közül sem marad mindenki: a Juhász Pétert lejárató híranyagot felolvasó Várkonyi Andrea sem a híradóban folytatja, de Azurák Csaba is bejelentette ezt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Olyan fotót készített a New Horizons a Naprendszer szélén, amilyenre még nem volt példa

Olyan fotót készített a New Horizons a Naprendszer szélén, amilyenre még nem volt példa

A lakosság harmada bízik az idei nyaralásban

A lakosság harmada bízik az idei nyaralásban

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai