szerző:
Népszabadság
Tetszett a cikk?

Balatonfüreden szerzett luxusingatlant a főügyész. A családban ő sem keres rosszul, de a feleségéhez képest csak szinte aprópénzt.

Balatonfüreden szerzett egy újabb ingatlan a legfőbb ügyész, értesült a Népszabadság, de az nem szerepel Polt Péter vagyonnyilatkozatában. Mivel a saját homokos parttal és wellnessrészleggel is felszerelt apartmanházakban szerzett lakást csak idén vette Polt, ezért csak a jövőre esedékes bevallásában fogja feltüntetni, indokolt a lapnak. A lap úgy számolt, 70 millió forintba került az új lakás, de Polt azt állítja, olcsóbban jutott a lakáshoz. A legfőbb ügyész összesen négy ingatlant szerepeltet a vagyonnyilatkozatában. Tavaly 25,6 milliós bére volt az ügyészségtől, és 630 ezer forint egyéb bevétele származott oktatásból. Felesége jóval többet keres nála: Polt-Palásthy Marianna bruttó 5 millió forintot keres a jegybank személyügyekért felelős ügyvezető igazgatójaként, ezenkívül az MNB botrányokba keveredett PADA alapítványának felügyelőbizottsági elnöke is, illetve egy másik jegybanki alapítvány, a PADMA, és a szintén jegybanki eredetű Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. felügyelőbizottságának is a tagja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre terjed a szilárd sampon – ami nem összekeverendő a száraz samponnal

Egyre terjed a szilárd sampon – ami nem összekeverendő a száraz samponnal

Belépett az üzleti világba a Nemzeti Bélyegmúzeum

Belépett az üzleti világba a Nemzeti Bélyegmúzeum

Halálos buszbaleset történt az M5-ösön

Halálos buszbaleset történt az M5-ösön