szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ebben az esetben telefonon egy férfi a nő fiának adta ki magát, és az adóssága rendezéséhez kért pénzt.

Vádemelést javasol a rendőrség B.-né F. Mónika 43 éves budapesti lakos ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen férfi idén májusban éjjel felhívott egy idős asszonyt és a fiának adta ki magát. A telefonáló azt mondta, hogy nagy adósságot halmozott fel és annak rendezéséhez pénzre van szüksége.

A megtévesztett nő még aznap éjjel egy Csalogány utcai ház előtt találkozott B.-né F. Mónikával és átadott neki több mint egymillió forintot.

Másnap reggel ismét felhívták az idős asszonyt és további négymillió forintot kértek tőle. A 43 éves nő találkozott a sértettel és elindultak egy I. kerületi bankfiókhoz, amikor a rendőrök elfogták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!