szerző:
hvg.hu

A varangykirályos versre a jobboldal naturalista poétája kétsorost írt.

Az egész ország a Quimby-s Kiss Tibi versét elemzi, a varangykirályos vers politikai értelmezése miatt már sokan megszólaltak ideológiai jelleggel. A kormány nem kommentálja a verset, Kiss már reagált az általa vetett hullámokra, de Bayer Zsolt természetesen nem állta meg, hogy meg ne szólaljon. Az 5-ös számú Fidesz-tagkönyv birtokosa, Magyar Érdemrend lovagkereszt-tulajdonos, akit az a kitüntetés is ért, hogy az MNB PADA Alapítványa könyvben is kiadja Echo TV-s műsorának legjobb meglátásait, szóval Bayer így kommentálta blogján Kiss versét:

ÉRZELGŐS, MÁR-MÁR SZENTIMENTÁLIS VÁLASZ VERSIKE KISS TIBINEK

Te felülsz az álmok foltos indián lovára,

és ellovagolsz hamar a k*rva anyádba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!