szerző:
hvg.hu

Rendőrök állnak a budai Várban a PM aktivistái mellett, akik az egykori karmelita kolostornál demonstrálnak.

„Orbán nem uralkodhat fölöttünk”, „Nem akarunk uralkodót a várba!”, „Állítsuk meg Orbánt!” – ilyen feliratú táblákat akasztottak a nyakukba a PM aktivistái, akik odaláncolták magukat pénteken a felújítás alatt álló egykori karmelita kolostor, a Minszterelnökség új épületének védőkerítéséhez.

A Sándor-palota és a Dísz tér felőli oldalon is demonstrálnak a PM-esek. Összetűzésről nem jött hír.

©
©
©
©
©

Két ember, köztük Tordai Bence szóvivő bejutott az épületbe, onnan küldtek szelfit, a háttérben raklapokkal és rendőrökkel.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!