szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig több mint 1000 plakáthelyet vásárolt magának a párt, és már tárgyalnak a további felületek megszerzéséről.

Továbbra is tagadja a Jobbik, hogy köze lenne azokhoz a plakátokhoz, amelyek az elmúlt napokban jelentek meg a köztereken. Azokról a plakátokról van szó, amelyeken Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Rogán Antal látszik az alábbi felirattal: „A főnök, a stróman, a hazug és a kötvényes." A szóban forgó plakátok a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont reklámfelületein jelentek meg, és hivatalosan egy magánszemély rendelte meg őket. A Jobbik üzenetét hordozó plakátokon viszont nem szerepel a cég neve, azok a párt tulajdonában lévő felületeken jelennek meg.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője az ATV-nek nyilatkozva azt mondta,

„Jelenleg is tárgyalásokat folytatunk egyéb cégekkel és magánszemély-tulajdonosokkal is, akik szeretnék eladni a birtokukban lévő reklámeszközöket”

Eddig több mint 1000 plakáthelyet vásárolt magának a párt, állításuk szerint saját erőből. Jakab elmondta, ezzel a lépéssel csupán az a céljuk, hogy kampányüzeneteiket eljuttassák a választókhoz. "A plakáttörvény után nem sok választása maradt a Jobbiknak e tekintetben” – tette hozzá a szóvivő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!