szerző:
hvg.hu

Tekintélyes ültetvényt működtetett egy férfi a III. kerületben. Nemcsak termesztett, fogyasztott is.

Egy III. kerületi, erdős területen lévő ingatlanon hozott létre egy marihuánaültetvényt egy 26 éves férfi.

A nyomozók a házkutatás során csaknem 90 tő nevelt, illetve több mint 20 darab már szárított állapotban lévő kannabisz növényt találtak. Ezeket lefoglalták, a férfit az ügyészség kábítószer birtoklással vádolja.

Tőszám alapján az összes lefoglalt mennyiség jelentősnek minősül. A vádlott maga is fogyasztott az általa előállított marihuánából. Öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!