szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

20 év hallgatás után mesélt arról, rémálom volt a Színművészeti. Úgy érzi, kihasználták a naivitását.

Földi pokolként emlékszik főiskolai éveire Gregor Bernadett - írja a Story Magazinnak adott interjú alapján a Blikk. A színésznő a felvételi vizsgát is nagyon megalázónak élte meg. Azt mondta, a felvételi harmadik rostáján a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszaniuk fürdőruhában, vizesen. Mivel kevesebb volt a fiú, ezért a lányoknak kétszer kellett ugyanazt előadnia. A színésznő egy széken dideregve, szinte meztelenül ült a vizsgabizottság mellett, a helyzet sokkot okozott neki.

Felvették, de utána megkezdődött a négy éves rémálom: az első helyzetgyakorlaton valóságos pofonok és csókok csattantak, az egyik osztálytársa, akinek akkor még a nevét sem tudta, ledugta a nyelvét a torkáig majd megpofozta. A színésznő azt mondta, az év végi vizsgán már teljesen meztelenül kellett előadnia a Rómeó és Júlia egyik jelenetét. Puszta félelemből hagyta magát, attól félt, ha ellenkezik, kirúgják. Szerinte az apja neve mentette meg attól, hogy komolyabb sérelem érje tanulmányai alatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gergely Márton Itthon

Az áldozatok azonosították Marton barátját, ő lehet a per kulcsszereplője

Marton László az ügye tisztázásáig hátralépett, ám a botrány kirobbanása után tíz nappal sem világos, mennyit ad fel valójában hatalmából, és milyen fórumon akarja megvédeni magát. A rendező taktikája mindenesetre elszántabbá tette azokat a nőket, akik Sárosdi Lilla vallomása óta egymásra találtak saját történeteikkel. Megpróbáltuk összefoglalni, mi az, amit már tudunk, és mi hozhat még fordulatot.