szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csak egy A4-es lapot tartottak fel, amire tollal azt írták, „hazudik"

Németh Szilárd az akció után elment a köztévébe panaszkodni, azt állította, az LMP-sek ezzel botrányt okoztak a Parlamentben. Szerinte már az sem tetszett az LMP-nek, hogy egyáltalán beszél, mert "csak ők mondhatják el a magukét", de a tartalommal sem értettek egyet, ezért "botrányt csináltak a parlamentben". Megjegyezte: azt a házszabályt sértették meg szándékosan, amelyet ők is elfogadtak.

Kövér László házelnök sem hagyta szó nélkül az LMP-sek megmozdulását, nagy szeretője ő a rendnek, Szél Bernadett azt írja a Facebook-oldalán, hogy:

Kövér László újra lecsapott: rám visszaesőként a maximális büntetést szabta ki (ez a fizetés egyharmadát jelentő büntetés – a szerk.), Hadházy Ákos pedig százezer forintos levonást kapott azért, mert felmutattunk egy "hazudik" feliratú táblát, miközben Németh Szilárd hazudott. Ha már a házelnök értelmetlenül és következetlenül büntet, akkor a pénz legalább menjen jó célra: ezért ma kezdeményeztük, hogy a tőlünk beszedett pénzek egy külön alapba kerüljenek, és nélkülöző családokat támogassunk belőle. A döbbenetes ugyanis az, hogy ezeket a pénzeket jelenleg Kövér László tulajdonképpen megtarthatja, mert ott marad az Országgyűlésnél.

Megkerestük az LMP-t, Szél esetében ez hány forintot jelent. Mint megtudtuk, ez bruttó 432.107 forint, de a döntés egyik képviselő esetében sem végleges, a párt fellebbez ez ellen.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A lengyeleknél már a 14. havi nyugdíjról szavaznak

A lengyeleknél már a 14. havi nyugdíjról szavaznak

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Hatos karambolban vesztette életét egy autós az M4-esen

Hatos karambolban vesztette életét egy autós az M4-esen