szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mindeközben még a miniszterelnököt is üdvözölték.

Az eddigi legerősebb választ kapta meg Pócs János fideszes képviselő, aki pár napja a Facebook oldalán megosztott képpel váltott ki döbbenetet, a fotón szereplő leölt disznóra ugyanis a kép készítői ráírták, hogy "ő volt a soros". Pócs azt állította, a megölt disznón lévő felirat nem a mostanában a kormányzati kommunikációban nagyjából vámpírként ábrázolt Soros Györgyre, csak a vágásra épp sorra kerülő malacra utal, ám ezt azért sokan nem hitték el neki, miért is tették volna. A képviselőt több ellenzéki párt lemondásra szólította fel, petíció indult az eltávolítására, és Lázár János miniszter sem az ő narratíváját erősítette.

Ez itt Sárosdi Lilla és Schilling Áprád válasza.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!