szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A minisztert a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesület jelenti fel, mint írták, közösség elleni uszításért.

Mint arról korábban hírt adtunk, Lázár János egy lakossági fórumon azt mondta, az országban javul a közbiztonság, mert többen ülnek börtönben, és mert a közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek.

A Miniszterelnökségi Sajtóiroda ezután közleményt küldött, amelyben azt írták, hogy Lázár "természetesen nem a tisztességesen és becsületesen dolgozó közmunkásokra gondolt, hanem azokra, akiket korábban a szocialista kormány belekényszerített a 'megélhetési bűnözésbe' és a segélyt bűncselekményekkel egészítették ki."

Lázár szavai eljutottak a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesülethez is, melynek elnöke, a Közmunkás Szakszervezet társelnöke nyílt levelet küldött a miniszternek.

A 24.hu beszámolója szerint az elnök ebben egyebek mellett arról írt, hogy a miniszter "közel 200 ezer embert sértett meg a szavaival".

Komjáthi Imre tudatta, követelik, hogy a miniszter tűnjön el a politikából, mondjon le a miniszterségről, kérjen bocsánatot. Az egyesület elnökeként közölte, feljelentést tesznek Lázár János ellen közösség elleni uszításért – írja a 24.hu.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Messenger, WhatsApp, iMessage: 15 csevegőt használhat egy appból PC-n és Androidon is

Messenger, WhatsApp, iMessage: 15 csevegőt használhat egy appból PC-n és Androidon is

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

Kunetz Zsombor a járványügyi korlátozásokról: Ki kell nyitnunk!

Kunetz Zsombor a járványügyi korlátozásokról: Ki kell nyitnunk!