Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

Nem kellett sok idő összerakni a mozaikot: itt egy Soros-bérenc, ott egy migráns, emitt egy civil – a Fidesz eljutott oda, hogy

az ellenzéki vezetők veszélyt jelentenek az országra.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója nyilatkozta ezt a köztévén (és a mondatát átvette a kormány összes médiuma, mutatta meg a 444).

Az ellenzéki pártok vezetői egymás kinyírásával vannak elfoglalva, jelek sora utal arra, mind Sorossal vannak összekapcsolva. Az emberek pedig áprilisban arról döntenek, hogyan tovább.

Úgy lenne logikus, hogy a Fidesz továbbmegy a logikai úton. Aki ellenzéki pártokra szavaz, veszélyezteti Magyarországot. Azaz hazaáruló. Ezt a Fidesznek meg kell akadályoznia. Az ország érdekében. Hát nem?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!