szerző:
hvg.hu

Ismét ott van a "paktumhajón" - vagyis a Magyar Nemzet Szalon soron következő rendezvényén - Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. Legutóbb ebből az eseményből kreálta a kormányzati média azt a sztorit, hogy Hadházy és Vona Gábor titkos találkozón vett részt Simicska Lajos embereivel, és Hadházy eladta az LMP-t.  A helyzet odaáig fajult, hogy Simicska személyes közleményt adott ki arról, nem vásárol pártokat. Hadházy és Vona is megszólalt, kicsit mást mondtak, de paktumról egyikük sem beszélt. A lejáratókampányt a Fidesz részéről valódi félelem motiválta.

Hadházy most maga posztolt egy képet a Facebook oldalára a legújabb "titkos találkozóról", amelyen Ungár Péter elnökségi taggal, és Kukorelly Endre íróval, korábbi LMP-s parlamenti képviselővel mosolyog a kamerába.

Vona Gábort hiába keresnék a háttérben: a kép készületkor - illetve még utána minimum fél órát - a Jobbik elnöke nem volt a hajón. A helyszínen lévő tudósítónk más jobbikos politikust viszont látott a helyszínen.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!