szerző:
hvg.hu

A miniszter elsők között lehetett a hódmezővásárhelyi időközi választáson.

A sajtónyilvánosságot kerülve, feleségével szavazott Lázár János miniszter a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson, reggel 7 körül. Lázár nem akart nyilvánosságot, sajtósán keresztül azt üzenték, "ez most nem róla szól." Azért a szavazókörnél megjegyezték, Lázár nem pont így szokott szavazni. A részévteli adatok mindenesetre azt mutatják, nagy az érdeklődés, sokan szavaznak, 9-kor a részvételi adatok szerint 11,6 százalék szavazott.

Lázár szerint nem róla szól a mai nap, ennek ellenére árgús szemmel figyeli mindenki az eredményt, elemzésünk szerint ahány darabra vágja Márki-Zay Pétert, annyit ér Orbán Lázárnak.

A szavazás napjáról folyamatosan tudósítunk.

Kapcsolt képünkön Lázár János a 2014-es országgyűlési választáson szavaz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!