szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Teljesen elérhetetlen az NVI honlapja, pedig már csak egy óra van az átjelentkezési határidőig.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Pénteken 16 óráig lehet átjelentkezni a Nemzeti Választási Iroda honlapján, ha valaki az országgyűlési választás napján nem a lakóhelyén, hanem egy másik magyarországi településen szeretne szavazni, délután 3-kor azonban a hivatalos oldal, a valasztas.hu teljesen elérhetetlenné vált.

Pénteken már délután 1 körül arról számoltunk be, hogy lassú az oldal, többször pedig azt a hibaüzenetet dobta fel, hogy „A rendszer belső, technikai hiba miatt nem tudta teljesíteni a kérését. Kérjük, próbálja újra a műveletet!”. Az iroda szóvivője a 444.hu-nak azt mondta, a probléma oka az, hogy az utolsó napon több tízezren kérnek átjelentkezést, ez pedig lelassítja az online ügyintézést.

Később azonban teljesen leállt az oldal, délután 3-kor, egy órával az átjelentkezési határidő lejárta előtt csak azt írta ki: "Nem várt rendszerhiba jelentkezett."

©
Az NVI később közölte, hogy egy órával meghosszabbítják a határidőt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mintha nem is lenne válság: 39 százalékkal nőtt a 4iG árbevétele tavaly

Mintha nem is lenne válság: 39 százalékkal nőtt a 4iG árbevétele tavaly

Rájöttek, mi okozza a Zoom-fáradtságot

Rájöttek, mi okozza a Zoom-fáradtságot

Mindenki megkapja a fizetős Zoom egyik leghasznosabb funkcióját

Mindenki megkapja a fizetős Zoom egyik leghasznosabb funkcióját