szerző:
hvg.hu

A szocialista európai parlamenti képviselő szerint csak baloldalról lehet megverni Orbánékat.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő is értékelte a választásokat, mint azt a Hír TV Reggeli járat című műsorában mondta, szerinte a kormánymédiának sikerült elhitetnie az emberekkel a menekültkérdés veszélyeit, a Fidesz közben pedig uralma alá hajtotta a néplelket.

Szanyi úgy vélekedett, hogy Orbánékat csakis balról lehet legyőzni.

Az EP-képviselő arról is beszélt, hogy az MSZP-nek vissza kell találnia önmagához, nem pedig egyezkednie más ellenzéki pártokkal, mert az nem vezet eredményre. "(...) Tehát értem én a sok lúd disznót győz dolgot, de ez így nem fog menni. Mindenképpen szükséges az, hogy a baloldaliság végre baloldaliság legyen" – fogalmazott Szanyi.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!