szerző:
hvg.hu

Más pártok politikusai is küldtek nekik pénzt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Több mint ötezren már 69 millió forintnál is több pénzt utaltak már az Együttnek. A párt azután indított gyűjtést, hogy a vasárnapi választáson a voksok kevesebb mint 1 százalékát szerezte meg, így az öttagú elnökségének vissza kell fizetnie a kampányra kapott 150 millió forintos támogatást.

Pénteki videójában Juhász Péter pártelnök elmondta, más pártok tagjai is utaltak nekik pénzt. Meg nem nevezte őket, azt azonban megjegyezte, hogy köszönik a segítségüket, függetlenül attól, hogy politikailag egyetértenek-e vagy sem.

A kétfarkúak elnöke a maga javára mond le a posztjáról - kis pártok vezetői Balónál

A parlamenten kívül ragadt kis pártok vezetői voltak Baló György műsorának vendégei szerda este az RTL Klubon. A műsorban Juhász Péter, az Együtt elnöke azt mondta, valószínűleg felszámolják a pártot.

"Úgy tűnik, ma nagyon sokan úgy gondolják, hogy szükség volt arra a munkára, amit az Együtt elvégzett, amit képvisel" – mondta Juhász, megjegyezve: az új pólus számos pártjától érkezett megkeresés: Együtt-tagokat, vezetőket hívnak, hogy menjenek hozzájuk politizálni.

Azt is hozzátette: reméli, hogy pártjának kudarca katalizátorként hat majd, és létrejön végre egy olyan politikai erő, amely valóban képes az Orbán-féle kormányzást megfékezni.

Az Együtt-politikusok is részt vesznek majd a szombati kormányellenes tüntetésen, ahol készpénzes felajánlásokat gyűjtenek majd a kampánytartozás kiegyenlítésére.

"Elérzékenyülve mondom, őszintén hálásak vagyunk nektek" – fűzte hozzá.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Jól van ez így? Akkor is megjegyez minket a Google, ha kijelentkezünk

Jól van ez így? Akkor is megjegyez minket a Google, ha kijelentkezünk

Adventi irodalmi naptár – december 12.

Adventi irodalmi naptár – december 12.

Zebrán gázoltak halálra egy nőt Budapesten

Zebrán gázoltak halálra egy nőt Budapesten

A hanyatló Nyugat egyik szegény országában most emelik 300 ezer forint fölé a minimálbért

A hanyatló Nyugat egyik szegény országában most emelik 300 ezer forint fölé a minimálbért

Elegáns vacsorát szerveztek hajléktalanoknak

Elegáns vacsorát szerveztek hajléktalanoknak

Azt hiszi, abból lesz baj, ha túl keveset alszik? Akkor most mutatunk valamit

Azt hiszi, abból lesz baj, ha túl keveset alszik? Akkor most mutatunk valamit