szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Most már biztos: Budapest belvárosát az LMP képviseli a parlamentben

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Majdnem biztosan nyerésre állt ugyan a főváros 1. számú választókerületében az LMP-s Csárdi Antal, ám Hollik István, a Fidesz jelöltje szorosan a nyomában volt.

A szavazatok száz százalékos feldolgozása után látható, hogy Csárdi több mint 3 ezer vokssal megverte Hollikot.

Az LMP javára itt visszalépett a szocialista V, Naszályi Márta, az Együtt-elnök Juhász Péter és a Momentum-vezér Fekete-Győr András is.

Az eredetileg kereskedőként dolgozó Csárdival készült a HVG e heti Portréja.

Néhány választókörzetben még billegett az eredmény, a vasárnap esti adatok szerint kisebb volt ugyanis a szavazatkülönbség az első és második helyezett között annál, mint amennyi szavazat beérkezhet külföldről és az átjelentkezésekből, illetve amennyi abban a szavazókörben még megszámolatlanul várja, hogy összekeverjék a beérkező voksokkal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csak rámutatnak az anyajegyre ezzel a kütyüvel, és megmondja, bőrrákról van-e szó

Csak rámutatnak az anyajegyre ezzel a kütyüvel, és megmondja, bőrrákról van-e szó

Itthon is beolthatók a 16–18 év közöttiek

Itthon is beolthatók a 16–18 év közöttiek

Hamvay Péter: Magyarra Kelet!

Hamvay Péter: Magyarra Kelet!