szerző:
nyüzsi

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Lehetett ellenzékváltás Magyarországon, DJ Jeszy viszont még mindig attól teszi függővé, mit mond és mivel hadakozik, hogy mit látott az ellenzéki oldalon. Nemrég dacosan követelt magának jobboldali újságíródíjakat, most pedig azt nem tudta szó nélkül hagyni, hogy az egyik nagy ellenzéki tüntetésen egy nő azt írta táblájára:

fideszessel nem szexelek.

A 46 éves DJ Jeszy, a kormánypropaganda nagy gondolkodója ezek után gyártatott magának egy pólót, hogy ő meg fideszesekkel szexel. És fel is vette a Keménymag keddi felvételéhez, és ha már ott volt az Echo TV-ben, hát el is magyarázta, miért jó Orbán szavazói között vadászni. Mert a fideszes lányok jók az orális szexben. Szemben a jobbikosokkal, akik csak választások napján szopnak. Haha, értik? Megvolt a poén? Elmagyarázzuk? HAHA!

Mi meg halkan megkérdezzük, hogy DJ Jeszy az aktus felé vezető út melyik pontján tisztázza, milyen párt választójának adja Keménymagját? A Jobbikkal melyik korszakában kísérletezett, még mindig el-elcsábul? A baloldali szavazók miért maradtak ki, rájuk nem hat a híres Jeszy-sárm?

Ahogy a nők lelkét ismerni véljük, most minden Fidesz-szavazó nagyon büszke arra, hogy ilyen szép dicséretet kapott.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Rubik Ernő elárulta, neki meddig tartott, míg először kirakta a Bűvös Kockát

Rubik Ernő elárulta, neki meddig tartott, míg először kirakta a Bűvös Kockát

Fotó: Madarat formáztak meg a rajzó seregélyek Sárospataknál

Fotó: Madarat formáztak meg a rajzó seregélyek Sárospataknál

Kiszivárgott: 9000 embert rúg ki a kormány

Kiszivárgott: 9000 embert rúg ki a kormány

Strasbourgig vinné az új hajléktalantörvény ügyét az Utcajogász Egyesület

Strasbourgig vinné az új hajléktalantörvény ügyét az Utcajogász Egyesület

Török lap: Megkínozták és lefejezték a szaúdi újságírót

Török lap: Megkínozták és lefejezték a szaúdi újságírót

Hatalmas pókok ijesztgetik a rábaközieket

Hatalmas pókok ijesztgetik a rábaközieket