szerző:
hvg.hu

Olvasóink szavaztak arról, a minisztereket bemutató parlamenti beszéd alapján kit becsül leginkább Orbán Vikor, illetve kit tart potyautasnak. Szórakoztató lett az eredmény.

Pénteken mutatta be minisztereit a parlamentben Orbán Viktor, van, aki egy hajrát kapott, másnak megköszönte a korábbi munkáját. Megszavaztattuk olvasóinkat, hogy a beszéd alapján vajon kit becsül legjobban Orbán Viktor.

A szavazatok 34 százalékát Pintér Sándor belügyminiszer vitte el, második lett Varga Mihály pénzügyminiszter 25 százalékkal. Rogán Antal propagandaminiszter lett a harmadik, jócskán lemaradva, mindössze 13 százalék gondolta úgy, hogy őt becsüli leginkább Orbán.

Olvasóink szerint legkevésbé Nagy István agrárminisztert becsüli. Nagy beszélt arról, a migránsok vagy vendégmunkások által eldobott szendvics miatt tombol itthon az afrikai sertéspestis.

A másik szavazáson, ahol azt kérdeztük, kit tekinthet potyautasnak Orbán, Semjén Zsolt miniszterenök-helyettes győzött, toronymagasan. A szavazatok 30 százalékát kapta meg. Második az az opció lett, hogy Orbán senkit nem tekint potyautasnak, hiszen ő mindig tökéletes döntést hoz, 11 százalék szerint pedig Bártfai-Mager Andrea a megfejtés.

Rogán Antal három szavazattal maradt le a dobogóról.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!