szerző:
hvg.hu

Sajtóhírek szerint még a szerda délelőtti állománygyűlés előtt felmondtak az Egyenesen műsorvezetőjének.

Ahogy korábban írtuk, szerdán megkezdődött a HírTV visszafoglalása, a televízió székháza előtt nem sokkal korábban Liszkay Gábor és Nyerges Zsolt is feltűntek. Liszkay kameránk előtt megerősítette: tanácsadó lesz a(z új) HírTV-ben. A tévé sorsáról szóló kérdésre az új tulajdonos, Nyerges Zsolt annyit mondott, "meg fogjuk mondani az állománygyűlés után".

A Magyar Hang közben azt írta, hogy Kálmán Olgával már közölték is, hogy vége. Ezt később úgy módosították, hogy a vezetőség még a gyűlés előtt tárgyalt vele, és biztosan távozik.

Csintalan Sándor az Index kamerái előtt arról beszélt, hogy vagy kirúgják, vagy önként távozik. Csintalan jelezte, biztos abban, hogy irányváltás lesz a tévénél, és a kormányhoz és a Fideszhez lojális irányba állítják ismét.

A HírTV-nél zajló eseményekről szóló információkat folyamatosan frissülő cikkünkben találja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!