szerző:
hvg.hu

Megjelent a videó a magyar kormányfő és az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini keddi találkozójáról.

Ahogy korábban megírtuk, a migrációval kapcsolatos egyeztetésre hívta Orbán Viktort az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini, a találkozóra kedden, Milánóban került sor. Ezután közös sajtótájékoztatót tartottak, ahol a magyar kormányfő a hősének nevezte az olasz politikust.

Az egyeztetésről videós összefoglaló is készült, ezt Orbán posztolta saját Facebook-oldalán, melyben egyebek mellett arról beszél, hogy Salvini sikerén múlik Európa biztonsága, ezért azt kívánja neki, hogy ne hátráljon meg, védjen meg bennünket.

Salvini és Orbán találkozójáról itt olvashatnak még részleteket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!