szerző:
hvg.hu

Zúgott Makón a Mamma Maria, óriási volt a buli.

Olyan videót tett közzé Lázár János a napokban, amire nem lehetett számítani. A volt kancelláriaminiszter Makón kísérgette Korda Györgyöt és Balázs Klárit (Klárát). „Gyurival megbeszéltük, hogy eljöttök hozzánk egy ultiképzésre” – mondja a videó egy pontján Lázár.

A videóban arról is érdeklődik Balázsnál, támadó felfogású játékos-e pókerben, illetve mi volt Korda első slágere.

 

A Magyar Narancs a videó kapcsán megjegyzi, Korda korábban a baloldal, azon belül is az MSZP támogatója volt. 2009-ben megkapta az MSZP Nőtagozatának Közéleti díját, és többször is fellépett a párt kampányrendezvényein. Meglehetősen jó viszonyt ápolt az MSZP elitjével, 2002-ben például a párt székházában ünnepelte az újdonsült miniszterelnök, Medgyessy Péter győzelmét. Igaz, az utóbbi években nem nagyon nyilvánult meg közéleti ügyekben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!