szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Zúgott Makón a Mamma Maria, óriási volt a buli.

Olyan videót tett közzé Lázár János a napokban, amire nem lehetett számítani. A volt kancelláriaminiszter Makón kísérgette Korda Györgyöt és Balázs Klárit (Klárát). „Gyurival megbeszéltük, hogy eljöttök hozzánk egy ultiképzésre” – mondja a videó egy pontján Lázár.

A videóban arról is érdeklődik Balázsnál, támadó felfogású játékos-e pókerben, illetve mi volt Korda első slágere.

 

A Magyar Narancs a videó kapcsán megjegyzi, Korda korábban a baloldal, azon belül is az MSZP támogatója volt. 2009-ben megkapta az MSZP Nőtagozatának Közéleti díját, és többször is fellépett a párt kampányrendezvényein. Meglehetősen jó viszonyt ápolt az MSZP elitjével, 2002-ben például a párt székházában ünnepelte az újdonsült miniszterelnök, Medgyessy Péter győzelmét. Igaz, az utóbbi években nem nagyon nyilvánult meg közéleti ügyekben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!