szerző:
hvg.hu/MTI

Bucsek Gábor kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter.

Szeptember végén távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány – közölte a Belügyminisztérium az MTI-vel. Bucsek Gábor kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter szeptember 30-i hatállyal.

A BM csaknem három évtizedes, magas színvonalú szolgálati tevékenysége elismeréseként Magyarország címerével ékesített emlékgyűrűt adományoz Bucsek Gábornak.

A közlemény szerint Bucsek utódja Terdik Tamás, a rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese lehet, aki 2015 óta tölti be ezt a tisztséget. A kinevezés előtt a Belügyminisztérium még kikéri Budapest Főváros Önkormányzata Képviselő-testületének véleményét is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!