szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az MTVA nem adja le az Európai Ügyészséges hirdetést, Hadházy és Szél visszatért az MTVA-székházba. Ez csak villámlátogatás a legutóbbi akcióhoz képest, mikor majdnem egy teljes hetet bent töltöttek a székházban.

Számon kérni ment vissza az MTVA székházába Hadházy Ákos és Szél Bernadett országgyűlési képviselő, miután a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója, Dobos Menyhért levélben elutasította az Európai Ügyészséghez csatlakozásról szóló közérdekű közleményük leadását. Hadházy a Facebook-oldalán azt írta, érkezésükkor az MTVA főbejárata le volt zárva, és ahogy megérkeztek a recepcióra, azonnal lezártak mindent, az egyik folyosót ráccsal zárták le.

Papp Dániellel akarnak találkozni, hogy megtudják, a migrációról miért lehet közérdekű közleményt leadni a köztévében, a korrupcióról miért nem.

 

Megtudtuk, a két politikus villámlátogatásra érkezett csak. Legutóbb csaknem egy egész hetet bent töltöttek, hogy beszélhessenek Papp Dániellel, az MTVA vezetőjével, aki végül írásban válaszolt Hadházy 11 kérdésére, de inkább csak kioktatta a képviselőt.

A két politikus csütörtökön az épület előtt sajtótájékoztatót tartott, majd visszament, hogy Dobos Menyhérttel tárgyaljon. Szél azt posztolta, hogy kitartóan várnak, közben kamera veszi őket.

Papp Dániellel azért nem tudnak találkozni, mert most sem ér rá.

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lantos Gabriella: Jó az orosz vakcina, de az engedélyezése politikailag motivált

Lantos Gabriella: Jó az orosz vakcina, de az engedélyezése politikailag motivált

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával

Az én hetem: Parti Nagy Lajos elmondja, beoltatná-e magát az orosz vakcinával

Elkapta a koronavírust a maszkviselést elutasító mexikói elnök, Lopez Obrador

Elkapta a koronavírust a maszkviselést elutasító mexikói elnök, Lopez Obrador