szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orosvári Zsoltnak elege lett a gyűlölködő-migránsozó agymosásból, és hogy 52 évesen nem talál munkát, amiből eltarthatná a családját.

Eladja több évnyi felújítás után éppen csak elkészült házát és elhagyja az országot az „Ágyat az anyukáknak” akciót szervező Orosvári Zsolt. A sárbogárdi családapa november és március között több mint 400 összecsukható ágyat jutatott el az ország ötven, gyerekeket is ellátó kórházába, hogy a beteg gyerekeiket kísérő szülőknek ne a földön vagy székeken kelljen éjszakázniuk.  Az akció lezárulta után pedig hátrányos helyzetű gyermekeket ellátó intézményekbe vittek további ágyakat, mert ezekben is nagy szükség volt erre a fajta segítségre.

Most viszont elege lett. Pár napja felháborodott Facebook-posztban számolt be róla, hogy a kertben játszó, hároméves kislányát egy nyugdíjas korú nő azzal traktálta kerítésnél, hogy tudja-e, hogy terrorista migránst fogtak Magyarországon, majd – miután elzavarták – még egy „ismeretterjesztő” szórólapot is át akart adni erről.

„Eladom a házam. Most lett készen! "Félek" a migráncsoktól, inkább elmenekülök innen! Inkább én leszek migráns valahol”

– írta másnap Orosvári Zsolt. A hozzászólók nagy rész először viccnek hitte a bejegyzést, de a válaszaiban egyértelművé tette: elege van a gyűlölködésből, uszításból és agymosásból, nem akarja, hogy a kislányai ilyen környezetben nőjenek fel.

©

A civil ügyekért korábban is többször kiálló férfi távozásban ugyanakkor az is szerepet játszhat, hogy 52 évesen, egészségi problémákkal küzdve évek óta nem talált megfelelő munkát.

Szegény vagyok évek óta, és egyre szegényebb leszek, mert beteg vagyok. 59000 Ft-ot kapok 2 kisgyermekkel.

Lopni, csalni sajnos nem tudok

– írta tíz nappal ezelőtti bejegyzésében Orosvári Zsolt.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!