szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csúnya félreértés egy debreceni videojátékos rendezvényen.

„A Főnix Csarnok vezetőinek utasítására a PlayIT-re érkező gyerekektől elvették az ételeket, italokat, sajnos több órai várakozás és telefonálgatás után sem tudtam senkivel beszélni erről. A döntéshozó nem vállalata a felelősséget. A biztonsági őrök egymást kínálgatták az elvett italokból, ételekből” – írta a Debreciner.hu portálnak az egyik pórul járt olvasó, és fotókat is mellékelt szavaihoz (bár ezeken az, hogy elfogyasztották volna az elkobzott élelmiszert, nem látszik).

Az esemény szervezői Facebook-oldalukon reagáltak a történtekre. Döbbenetüknek adtak hangot, és leszögezték, hogy a helyszínül szolgáló Főnix Csarnok biztonsági szolgálata szerződést szegett a kifogásolt viselkedéssel, illetve túllépett hatáskörén. „A PlayIT Show szervezői fontosnak tartják, hogy egy ifjúsági rendezvényen ne csak pénzért juthassanak hozzá a látogatók ételhez és italhoz. Ezzel eddig semelyik rendezvényünkön nem volt gond, és eddig Debrecenben is megvalósult ez a kérésünk. Sajnáljuk azokat, akiktől a bejáratnál elvették az ételt vagy az italt, amit be akartak hozni” – közölték.

Később sikerült megbeszélni a csarnok üzemeltetőjével az ügyet, és a továbbiakban a biztonságiak már nem vették el az ételeket, italokat a látogatóktól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Félrevezette a Fehér Házat, Trump mégis kegyelmet adna volt nemzetbiztonsági tanácsadójának

Félrevezette a Fehér Házat, Trump mégis kegyelmet adna volt nemzetbiztonsági tanácsadójának

Kicsivel 8 millió forint felett startol itthon a Corolla-alapú Suzuki Swace

Kicsivel 8 millió forint felett startol itthon a Corolla-alapú Suzuki Swace

Varga Judit talált egy ürügyet, hogy meghívja George Clooney-t

Varga Judit talált egy ürügyet, hogy meghívja George Clooney-t