szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fónagy János államtitkár is részt vett benne, a XIII. kerületbe ő is kiment egy postással. Mosolygás, kézfogás, ahogy kell.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Az MTI-n közreadott fotósorozatból derült ki, hogy Budapesten már kézbesítik a nyugdíjasoknak szánt 9000 forintos rezsiutalványt.

©

Egy, az utalványokat kézbesítő postást Fónagy János, a Miniszterelnöki Kormányiroda parlamenti államtitkára is elkísért, a XIII. kerületben látogattak meg egy nyugdíjast. (Azt nem tudni, hogy Fónagy másokhoz is elment-e.)

©
©
©

Az utalványok nem névre szólóak, a nyugdíjasok azokkal hozzátartozóikat is segíthetik. A posta szeptember 30-ig kézbesíti ki azokat, és 2020. március 31-ig használhatók fel gáz- és áramszámla fizetésére.

Így néznek ki:

©

A képek szeptember 1-jén, vasárnap készültek, de az állami hírügynökség csak most adta ki azokat.

A nyugdíjas-érdekképviseletek vezetői korábban úgy fogalmaztak, a 9000 forintos utalvány aprópénz, és szavazatvásárlásnak tűnik. Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetője szerint ez nem igaz, ő úgy véli,

az embereket nem lehet megvenni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trabanttal menekülő bankrablók: az átmenet bűnügyei – 1990. szeptember 19.

Trabanttal menekülő bankrablók: az átmenet bűnügyei – 1990. szeptember 19.

Újabb, kisebb földrengés rázta meg Horvátországot

Újabb, kisebb földrengés rázta meg Horvátországot

Koronavírusos lett egy óbudai óvodás

Koronavírusos lett egy óbudai óvodás