szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormány közösségi oldalán Kovács Zoltán beszélt a témákról.

Folytatjuk a nemzeti konzultáció kérdéseinek ismertetését – jelentette be  Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációs államtitkár a kormány Facebook-oldalán. Újabb négy kérdésről beszélt, vagyis a konzultációban szó lesz:

13 kérdés lesz összesen, mondta Kovács, ezekre online is várja majd a válaszokat a kormány.

Dömötör Csaba államtitkár szerdán már előállt négy kérdéssel. Ezek között volt, hogy a magyarok milyen védelmi intézkedéseket támogatnak a járvány esetleges újabb hulláma esetén - a maszkviseléstől a kijárási korlátozásokig lehet választani 9 opció közül -, fenn kell-e tartani a járványügyi készültséget az esetleges második hullámtól tartva, téma lesz az idősotthonok védelme illetve a hazai gyártású védőfelszerelések is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!