szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Váratlan gesztust tett a miniszterelnök a parlamentben.

Az ellenzéki padsorokhoz sétált, és kezet fogott a szocialista Tóth Bertalannal, az LMP-s Keresztes László Lóránttal, valamint a jobbikos Jakab Péterrel a miniszterelnök a Trinanonról szóló parlamenti emlékülést követően, a nemzeti összetartozás napján – adta hírül az ATV honlapja.

A cikkben emlékeztettek: a DK-s Gyurcsány Ferenc, valamint a párbeszédes Szabó Tímea nem vett részt az ülésen. Előbbi és pártja arra hivatkozva maradt távol, hogy az ellenzéki képviselők (és a kormánypártiak sem) nem szólalhattak fel az eseményen. Erről szóló közleményükben azt írták, hogy az ünnepségen, Trianon évfordulóján sem egyesíteni, hanem megosztani akarják a nemzetet.

Az ünnepi ülésről szóló percről percre tudósításunkat itt olvashatja el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!