szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Munk Veronika szerint lesz másik lapjuk, de az előfizetéses alapokon működik majd.

A legtöbb felmondott munkavállalónak hétfőn befejeződött az indexes pályafutása. A csapat tagjai még egyszer összegyűltek, hogy elköszönjenek egymástól és az olvasóktól. Erről videót is megosztottak a Távozó indexesek Facebook-oldalon:

A felvételen Dull Szabolcs korábbi főszerkesztő és Munk Veronika főszerkesztő-helyettes beszél. Utóbbi egyebek mellett megerősítette, hogy „lesz másik”, azaz valóban új lapot indítanak. Azt is hozzátette, hogy 

amikor majd lesz másik, akkor nagyon-nagyon kell az olvasók hozzájárulása. Az is látszik már, hogy ennek egy előfizetéses újságnak kell lennie”,

és ez majd hosszú távon megoldja, hogy folytatni tudják ugyanazt a szakmai munkát, amit az Indexnél elkezdtek.

Szerinte az olvasókhoz most ér majd el, hogy ma már nemcsak az újságárusnál fizetünk a tényalapú, hiteles hírekért, hanem az interneten is. 

Az Index több mint nyolcvan munkatársa júliusban adta be felmondását, miután Dull Szabolcs főszerkesztőt kirúgták, amelyet a szerkesztőség nyílt nyomásgyakorlásként élt meg. Az átalakított Index munkatársainak névsora augusztus végén lett nyilvános.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gergely Márton hvg360

Az új fideszes kampánystratégia koronaékszere lehet az Index

Orbán Viktor alig három évvel lesz fiatalabb a következő választási kampányban, mint Horn Gyula volt 1994-es győzelme idején. A NER-gazda és választói öregedését a kormányban is problémaként azonosították, amelyet a sajtóban és a közösségi médiában igyekeznek ellensúlyozni. 

Demeter Szilárd zenekara is fellép a saját intézménye által támogatott rendezvényen

Demeter Szilárd zenekara is fellép a saját intézménye által támogatott rendezvényen

A rendőrök beárazták a magyarországi szabálytalankodásokat

A rendőrök beárazták a magyarországi szabálytalankodásokat

Fociultrák csempésztek 15 tonna marihuánát Lengyelországba

Fociultrák csempésztek 15 tonna marihuánát Lengyelországba