szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fehér trikóban filmezték a miniszterelnököt egy orvosi rendelőben.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

A magyar kormányfő a Facebook-oldalán számolt be fotóval-videóval arról, hogy beadatta magának az influenza elleni oltást. A videó elején elhangzó dialógus a klasszikus magyar betyárfilmeket idézi, már ami a tömörséget illeti:

Orbán: Az influenzaoltás használ?
Orvos: Használ.
Orbán: Mert a Cecília azt mondta, hogy használ.
Orvos: Így van.

A vakcinagyártó Sanofi Pasteur kedd reggel közölte, hogy százezer darab négykomponensű Vaxigrip Tetra influenza elleni vakcinát adott át a Nemzeti Népegészségügyi Központnak.

Mint azt korábban megírtuk, a magyar állam felvásárolta a Sanofi által gyártott influenzaoltás magyarországi készletét, ezért sem a patikákba, sem pedig a magánoltóközpontokba nem került a vakcinából.

A cég azt írta erről, hogy ez támogatja a magyar kormány azon célját, hogy a különösen veszélyeztetett társadalmi csoportok számára minél szélesebb körben biztosítsák az oltás nyújtotta védelmet az influenza ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amikor valaki az ön bankkártyájával fizet, árgus gépszemek figyelik, mi történik

Amikor valaki az ön bankkártyájával fizet, árgus gépszemek figyelik, mi történik

A tartós fáradtság és a sápadtság a vashiány tünete is lehet

A tartós fáradtság és a sápadtság a vashiány tünete is lehet

Az Európai Törvényszéken az Elios-ügy

Az Európai Törvényszéken az Elios-ügy