szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Javítóintézetbe küldte a nyomozati bíró a nyolcadikos fiút.

Letartóztatták azt a 14 éves fiút, aki szerdán hasba szúrta osztálytársát egy tatabányai általános iskolában. A nyomozati bíró egy hónapra rendelte el a letartóztatást, amit javítóintézetben kell végrehajtani – számolt be az RTL Híradó.

A nyolcadikos diák egyik osztálytársa szerint a késelő készülhetett a támadásra, egész nap feszült volt. Az osztálytársára szerinte azért neheztelhetett, mert az korábban a védelmére kelt egy lánynak egy online beszélgetésben, akit ő utált.

Az iskola tartja a kapcsolatot a megszúrt fiú szüleivel és azt mondták az RTL-nek, hogy már sokkal jobban van. Az osztálytársakat sokkolták a történtek, több szakember is segít a nekik az eset feldolgozásában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
22 halálos áldozata van a járványnak a BKV-nál

22 halálos áldozata van a járványnak a BKV-nál

Hatalmas dupla szivárvány jelent meg Budapest felett

Hatalmas dupla szivárvány jelent meg Budapest felett

Ez lehet a következő nagy filmes szenzáció

Ez lehet a következő nagy filmes szenzáció