szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az énekes szerint a miniszterelnök egy utolsó mohikán.

Ahogy Orbán Viktor 2010 után elkezdett radikálisan hatalmat gyakorolni, az sokak számára ijesztő volt. Teljesen természetes, hogy örök rendszerkritikusként erőteljesen felléptem ellene – mondta a Mandinernek adott interjújában Pityinger László, alias Dopeman.

Dopeman beszélt arról is, amikor 2013 szeptemberében az I. kerületi Clark Ádám téren a Magyar Szolidaritási Mozgalom ellenzéki demonstrációján ledöntötték Orbán Viktor hungarocellszobrát, aminek a fejét arrébb rúgta. Azt mondta, ez akkor belefért a „művészeti” és politikai irányvonalába, ma már viszont nem

Meg azonban nem bánta, mert szerinte "az az ember, aki azt csinálta, nem az, aki most itt ül. És ez nem köpönyegforgatás, hanem egyfajta haladás".

Azt is elmondta az üggyel kapcsolatban, hogy annak idején ő a legerősebb emberbe állt bele, magába a királyba.

Viszont nem gondoltam bele, hogy mint érző lényt, alighanem megbántottam, a családtagjainak pedig fájdalmat okozhattam.

Orbánról egyébként úgy nyilatkozott, hogy szerinte nagyon jól lát a pályán. "Minden igényt felmér, tudja, kinek mi kell, és azt megadja neki. Nagyvonalakban. Ráadásul van egy olyan csibészes észjárása, amivel már európai szinten, a nagykutyák között is jól működik.

Egy utolsó mohikán.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Dopeman és Orbán volt a parlament sztárja

Orbán Viktort csaknem egy órán keresztül faggatták a képviselők, a válaszaiból megtudhattuk, mindent meg lehet vele beszélni, ami rá tartozik, állami húsholding nem lesz, de jó lenne, ha minden gáztározó többségi magyar tulajdonban lenne. A nap mikrofonállványa Rogán Antal volt, és kiderült, a fideszes képviselők felfedezték maguknak Dopeman dalait.

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Itt a legújabb maszkelmélet, lehet, hogy érdemes megfogadni

Itt a legújabb maszkelmélet, lehet, hogy érdemes megfogadni

Radar360: A bölcsődék még nyitva maradnak, a kaszinók zárnak

Radar360: A bölcsődék még nyitva maradnak, a kaszinók zárnak