szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) internetes cégkatalógust és internetes áruház szolgáltatást indít június elejétől. Az elektronikus cégkatalógus információt nyújt majd a katalógusban lévő vállalkozásokról az ügyfelek számára.

Az IPOSZ katalógusában keresni lehet majd tevékenységi kör, illetve település szerint. Az ipartestületi tagvállalkozások elnevezése mellett szerepelni fog, hogy az adott cég melyik ipartestület tagja. Ezzel a szövetség egy ipartestületi védjegy létrehozását szeretné megalapozni.

Az elindítandó cégkatalógust illetve az internetes áruházat a www.e-iksz.hu illetve a www.e-x.hu regisztrált domain név alatt lehet majd elérni az interneten. Az IPOSZ új szolgáltatásaiba azon cégek kerülhetnek be, amelyeket a szövetség ajánl a fogyasztóknak - mondta Kassai Róbert, az IPOSZ alelnöke.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Vállalkozás

Könnyebben vehetnek fel Széchenyi hitelt az IPOSZ-tagok?

A Széchenyi Kártya igénylés és forgalmazás területére vonatkozó feladatok elvégzésére keretmegállapodást írt alá szerdán az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a KA-VOSZ Zrt. Az IPOSZ szerint a megállapodás növelheti a tagok hitelképességét.

hvg.hu Vállalkozás

IPOSZ-Budapest Bank-együttműködés a mikrovállalkozásokért

A Budapest Bank és az Ipartestületek Országos Szövetsége együttműködési megállapodást kötött a mikrovállalkozások támogatására. A bank kedvezményes pénzügyi szolgáltatásokat nyújt az IPOSZ által képviselt közel 60 ezer mikro- és családi vállalkozás számára.

Meghalt Balázs Béla, a magyarországi és nemzetközi csillagászat meghatározó alakja

Meghalt Balázs Béla, a magyarországi és nemzetközi csillagászat meghatározó alakja

65 férőhelyes menedéket építenek a kacsacsőrű emlősöknek, próbálják megmenteni őket

65 férőhelyes menedéket építenek a kacsacsőrű emlősöknek, próbálják megmenteni őket

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját