szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Május 22-től már mikrovállalkozások is vásárolhatnak befektetési jegyeket a T-Online Magyarország Zrt. által, az Erste Bank Hungary Rt. pénzügyi szolgáltatói és az Erste Bank Befektetési Rt. befektetési szolgáltatói hátterével működtetett [origo] klikkbankon keresztül.

Az [origo] klikkbank befektetések keretében május 22-től a lakossági ügyfelek mellett már mikrovállalkozások is vásárolhatnak befektetési jegyeket interneten keresztül, akár otthonról is, egy egyszeri személyes azonosítást követően.

Az Erste Bank Hungary Rt. és a T-Online Magyarország Zrt. tavaly decemberében indította el elektronikus banki szolgáltatásait [origo] klikkbank néven. A bevezetés óta eltelt időszak alatt több mint ezer lakossági és mikrovállalati számlát nyitottak meg az [origo] hírportálon keresztül, és az érdeklődés továbbra is igen nagy.

A két partner folyamatosan bővíti az online elérhető szolgáltatások körét. Az [origo] klikkbankon keresztül lakossági és mikrovállalati számlacsomag, diákszámla, lekötött betét és folyószámlahitel, illetve személyi kölcsön is igényelhető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Senki nem veszi fel a telefont az oltásügyi forródróton

Senki nem veszi fel a telefont az oltásügyi forródróton

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

A rendőrség keresi ezt a bringást, mert megrongált egy autót

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség