szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A női cégek amerikai versenyében Pirner Alma vállalkozását egyedüli nem amerikai vállalatként harmadik helyen díjazták.

Az Stevie Awards for Women in Business nemzetközi üzleti versenyen az "Az év vállalata" kategóriában Pirner Alma cége, a Dollhousecég bekerült a legjobb hat vállalat közé – írja az mmonline.hu. Az idén 9. születésnapját ünneplő Dollhouse november 9-én a New Yorkban megrendezendő díjátadó gálán az Év vállalata, fogyasztói termékek és szolgáltatások kategóriában harmadik helyezést ért el mint egyetlen nem amerikai cég. A Stevie Awards a világ egyik legelismertebb üzleti díja, idén a Nők az üzleti életben díjra több mint 1200 cég küldte be pályázatát 90 kategóriában.

Pirner Alma hozta be és honosította meg Magyarországon a rúdtáncot és a rúdfitneszt tíz évvel ezelőtt, és nyitotta meg hazánk legelső rúdtáncstúdióját. Jelenleg három saját tulajdonú és két franchise-stúdiója van. A Dollhouse rúdtánc szalonokat a Pirner Alma és befektetőtársa tulajdonában lévő, 2008. nyarán 500 ezer forint jegyzett tőkével alapított MidNightHot Kft. üzemelteti. A cég tavaly 15 millió forint feletti árbevétel mellett 677 ezer forint adózott eredményt hozott össze. Egy évvel korábban nem sokkal több mint 13 millió forint árbevétellel 4,5 millió forint feletti adózott eredményt produkált a cég. Pirner tulajdonában volt egy Dollhouse elnevezésű betéti társaság, ezt azonban idén tavasszal végelszámolással megszüntették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Hit Gyülekezete alapítója fiát is bevette a reklámbizniszbe

A Hit Gyülekezete alapítója fiát is bevette a reklámbizniszbe

Mától letölthető a kormány ingyenes otthoni szoftvercsomagja, de ne örüljön előre

Mától letölthető a kormány ingyenes otthoni szoftvercsomagja, de ne örüljön előre

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl