szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megnyílt a Tesco magyarországi webáruháza, mától otthonról is lehet(ne) vásárolni a brit hiperből. Meg lehet mondani, hogy reggel nyolc és este 10 között mikor hozzák ki az árut, de ez 900 forintba kerül.

Emailben értesítette a legnagyobb magyarországi kereskedelmi vállalkozás, a Tesco előregisztrált vásárlóit arról, hogy a masszív kommunikációs kampányt követően megnyitott a brit multi virtuális áruháza. Egyelőre csak Budapest, Fejér és Pest megyében él a szolgáltatás, bizonyos Pest megyei településekről azonban mégsem enged regisztrálni, sőt Fejér megyéből csak Etyek a támogatott település.

A levél szerint reggel 8 és este 22 óra között szállítják ki a merendelt termékeket, fizetni pedig csak bankkártyával lehet. A kiszállítási időn belül 2 órás idősávokat lehet foglalni, a foglalás díja 899 forint. Előre csak március végéig lehet kiszállítási idősávot meghatározni. A versenytársak közül a CBA Budapesten és Pest megyében szállít, a fővárosban 0 és 20 ezer forint értékű rendelés esetén 1000 forintért, 20 és 40 ezer között 500 forint, e felett pedig ingyenesen. Pest megye meghatározott településein pedig rendre 2200, 1500 és ingyenes a szállítás. A GRoby pedig normál kiszállítás esetén a fővárosban 890 és 1090 forint közötti összeget kér a rendelési értéktől függően, Pest megyében pedig 1600 és 2500 között mozog a tarifa. Az ország egyéb részeibe a Magyar Posta viszi ki a megrendelt áru. Expressz szolgáltatást is lehet kérni, de csak a fővárosban, ennek díja 1600 forint, az ingyenességhez pedig legalább 50 ezer forintért kell vásárolni.

A rendszer mindenesetre nem működik zavartalanul, mert az elfelejtett jelszóra azt közli, hogy "Nem található ezzel az e-mail címmel regisztrált Tesco Online Felhasználói Fiók. Kérjük próbálkozzon újra". Új regisztráció indítása során azonban az "Ezzel az e-mail címmel már regisztráltak" üzenet érkezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét Hamilton rajtolhat az élről

Ismét Hamilton rajtolhat az élről

Testvérharc: elektromos és benzines Mazdákat eresztettünk egymásnak

Testvérharc: elektromos és benzines Mazdákat eresztettünk egymásnak

Történelmi győzelmet aratott Hamilton

Történelmi győzelmet aratott Hamilton