szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nincs pénze foglalkoztatni egy közösségi médiást, de ideje se, hogy maga kezelje a Facebookot, Twittert, miegymást? Egy tartalommegosztó oldallal most egy gombnyomással négy helyre lőheti ki posztjait.

A SpreadIt-tel egy tetszőleges szöveget, képet, linket, vagy videót négy közösségi oldalon tud közzétenni egy időben. Az oldal nem csak posztolásra alkalmas, de segítségével egy helyen követhetőek a Facebook profilra, Twitterre, LinkedInre vagy Redditre érkező visszajelzések is. A platformon – a Facebookhoz hasonlóan - lehetőség van a posztok időzítésére, azok részletes megszerkesztésére, valamint küldési csoportok kialakítására is.

A SpreadIt hasznos alkalmazás lehet nem csak azoknak a kisvállalkozóknak, akik kevés alkalmazottal működnek és a teendők egy kézben összpontosulnak, de azoknak is, akik külső segítséget vesznek igénybe a közösségi felületek létrehozására, de azok működtetésére már nem kívánnak külön alkalmazottat foglalkoztatni, így csak egy oldalt kell használniuk a négy meglévő folyamatos monitorozása helyett.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!