szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Természetjáró kártyával 20 százalékkal olcsóbban lehet menetjegyet váltani.

A MÁV-START és a GYSEV februártól 20 százalékos utazási kedvezményt biztosít a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére – közölte a vasúttársaság. 

Mint írták, a menetjegy megváltásánál a Természetjáró kártya számát feltüntetik a menetjegyen, a kedvezményes utazás pedig a menetjegy és a Természetjáró kártya együttes felmutatásával vehető igénybe. A kedvezményes menetjegy másodosztályra érvényes, ha valaki első osztályon akar utazni, annak a kocsiosztály-különbözeti díjat, IC, gyors- és sebesvonatok esetében pedig a felárat kell megfizetnie.

A természetjáró kedvezményes árú menetjegy megváltható valamennyi pénztárban, a vonatok fedélzeten a jegyvizsgálónál (ha nincs, vagy zárva van az adott állomáson a pénztár), az új típusú jegykiadó automatából, továbbá interneten, kioszkból történő átvétel esetén. A kedvezményes jegy otthon nyomtatott formában viszont nem vásárolható.

A Természetjáró kártya éves díja 4 900 forint, illetve a Magyar Természetjáró Szövetség tagjainak 1 500 forint, de itt többet is megtudhat róla. 
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kétszáz tonna veszélyes anyagot szállítottak el Kiskunhalasról

Kétszáz tonna veszélyes anyagot szállítottak el Kiskunhalasról

Zuglótól Kőbányáig üldözték a rendőrök a körözött sikkasztót

Zuglótól Kőbányáig üldözték a rendőrök a körözött sikkasztót

Facebook: Egyszerű technikai hiba volt a magyar politikusok visszafogása, de már elhárult

Facebook: Egyszerű technikai hiba volt a magyar politikusok visszafogása, de már elhárult