szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kollégánk egyszer rákeresett egy termékre a Mall.hu-n. Az áruház azóta is ezzel a termékkel bombázza, de az ára még sosem volt kétszer ugyanannyi.

A Mall.hu bemutatta a legkorszerűbb, 21. századi, személyre szabott, cookie-alapú termékárazást, amely során a vevő teljesen tanácstalanná válik, hogy pontosan melyik pillanatban is érdemes egy terméket megvenni.

Kollégánk még novemberben keresett rá az áruházban kínált egyik termékre, egy Bosch robotgépre.

Nem vette meg, de a rendszer nem hagyta magát, utánanyúlt: pár nappal később, november 22-én e-mailt küldtek, azt tudakolva, hogy érdekli-e még őt a robotgép, mert most olcsóbb, mint korábban.

De ezúttal sem lett üzlet a dologból. Így a Mall.hu robotja, mint a klasszikus bazári árus, elkezdte saját magának tovább alkudni a gép árát, egy héttel később egy a korábbihoz hasonló termék még meggyőzőbb ajánlatával jött elő:

Pechjére kollégánk ezután sem vette meg a robotgépet, mivel időközben vett egy másikat máshol. A Mall.hu azonban nem adta fel, december 7-én még inkább maga alá ígért:

A végére azonban a Mall.hu robotja bizonyára megsértődött, mert december 14-re már nem engedett, hanem emelt az áron, ezzel is jelezve, hogy beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha ennyi unszolás ellenére sem vesszük meg azt a robotgépet.

Kíváncsian várjuk a jövő heti ajánlatot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A minszki rendőrség őrizetbe vette az ellenzéki Belsat TV hat munkatársát

A minszki rendőrség őrizetbe vette az ellenzéki Belsat TV hat munkatársát

A kormány saját hatáskörben elvette a táppénzt a külföldön nyaralt karanténosoktól

A kormány saját hatáskörben elvette a táppénzt a külföldön nyaralt karanténosoktól

Új, életveszélyes drog jelent meg Magyarországon, eddig 11-en haltak meg tőle

Új, életveszélyes drog jelent meg Magyarországon, eddig 11-en haltak meg tőle