Juhász Gábor
Juhász Gábor

Az őszi ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán feleségével társult a Mészáros-család cége a Magyar Sportmárka Zrt.-ben.

Szélesi Ágnes – a visszavonult futballista, és jelenlegi edző Szélesi Zoltán felesége – a kisebbségi tulajdonosa a Magyar Sportmárka Zrt. nevű új cégnek, amelyet Mészáros Lőrinc cégcsoportja most indított. A Talentis Group Zrt. a többségi részvényes, a Mészáros-cégé 3,5 millió forint az 5 millió forint alaptőkéből, míg Szélesi Ágnesnek 1,5 millió forintos rész, tehát 30 százalék jutott a decemberben bejegyzett cégben.

Ő a vezérigazgatói is, ugyanis van cégvezetői múltja, a Football Factor Kft. nevű cégnél szerezte a tapasztalatot a sporttruházat-kereskedelemben. A Felcsút előtt Németországban is focizó Szélesi Zoltánnal 2005-ben házasodott össze, és az utóbbi években mint egy „sportfelszereléseket forgalmazó üzletlánc vezetője” szerepelt a hírekben – amellett, hogy megszületett a gyermekük. A Football Factor gyorsan fejlődő cég volt az utóbbi években: 2013 és 2016 között az árbevétele 430 millió forintról 958 millió forintra nőtt, és tavaly 132 millió forint volt az adózott eredménye.

A Magyar Sportmárkában felbukkan felügyelőbizottsági tagként Mészáros egyik lánya, Beatrix. A többiek – a jogász Egyedné Páricsi Orsolya és Tima János és - a gázszerelő érdekeltségeihez kötődnek, kulcsemberek a tőzsdei Opus Global-csoportban és Felcsúton is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!