szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hétvégén kikapott a Szeged-Csanádi Egyházmegye focicsapata, így ősztől NB III.-as meccseket játszhatnak. Ha elkészül a nyolcezres lelátóval a tízmilliárdból megépített aréna, akkor majd ott.

Vért izzadtak az utóbbi hónapokban a Szeged2011 játékosai, mégsem sikerült megkapaszkodniuk az NB II.-ben. A hétvégén, Csákváron kaptak ki 3-1-re a helyi csapattól, de ha nyertek volna, akkor is kiestek volna, mivel a mellettük küzdő Zalaegerszeg és Siófok is nyert, így posztszámban megelőzte a szegedieket.

Orbán kedvenc püspöke Kiss-Rigó László stadionja rendületlenül épül, az Ifjúsági Centrumban egy nyolcezres stadiont is terveztek, a komplexumot a miniszterelnökhöz közel álló Garancsi István egyik cége építi, a tervek szerint jövőre már kifuthatnak a játékosok a pályára, ha minden jól megy. A jelenlegi állás szerint megyei meccseket nézhetnek majd az elkészült stadionban, amiről még a legkorábbi stádiumban, 2013-ban még azt mondta Kiss-Rigó a magyarnarancs-hu-nak, hogy tao-pénzből épül az akkor még csak 3000 fősre tervezett sportlétesítmény. Időközben változott a terv és a költség is: mint kiderült, egy tízmilliárd forintos állami pénzből Ifjúsági Centrum épül, benne a stadionnal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Orbán kedvenc püspöke újabb tízmilliárdokat kaphat

A Kiss - Rigó László püspöknek szánt újabb 20 milliárdot Lázár János miniszter ígérte be. Kétmilliárd forintot kapott a Szeged - Csanádi egyházmegye a Dóm térre, ahol a látogatóközpontban luxuséttermet is nyitott a püspökség. Majd újabb tízmilliárdot költhet az egyházmegye a stadionjára és az ifjúsági központra. Az újabb összegről is döntött a kormány. Nem csoda, ha a vásárhelyi plébános hálás.

Egy hiba miatt telefonszámokat lehetett kiszipkázni a TikTok rendszeréből

Egy hiba miatt telefonszámokat lehetett kiszipkázni a TikTok rendszeréből

Kémfotókon a teljesen új 7-es BMW

Kémfotókon a teljesen új 7-es BMW

Joe Biden kutyái is megérkeztek a Fehér Házba

Joe Biden kutyái is megérkeztek a Fehér Házba