szerző:
hvg.hu

Még vizsgálják, hogy mekkora károkat szenvedett a cég a tűz miatt, de újraindult a kiszállítás.

A Facebookon üzent a BestByte a szerdai tűz után. A cég egyik raktárában tűz ütött ki (ettől még igaz, ami a tűz idején a sajtóban megjelent, hogy a Ramiris raktáráról volt szó, a BestByte a Ramiris kiskereskedő hálózata). Mint írták, az okokat még vizsgálják a szakemberek, a károk felmérése folyamatban van.

A tevékenység az üzletekben és a webáruházakban is helyreállt, de a már folyamatban lévő megrendelések kiszállításában néhány napos csúszás lehet – közölték.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!